Producatori

Parteneri

Banner5
NOVA

LED Neon Flex Furtun Luminos Flexibil ALB RECE/ROZ/ALB CALD

  • Cod comanda: LED Neon Flex Furtun Luminos Fl

29,00RON

Nr. de bucati:

LED  Neon Flex Furtun Luminos Flexibil ALB RECE/ROZ/ALB CALD

 
Poate fi folosit atat in spatii interioare, cat si la exterior. Tuburile luminoase sunt flexibile, ideale pentru iluminarea si decorarea fatadelor cladirilor, a gradinii, pentru plaje, restaurante si terase. Fiind flexibil, furtunul poate fi transformat in obiecte si figurine decorative in vitrina unui spatiu comercial sau expozitional, decoratiuni stradale si pentru casa, de Craciun etc. 
Consum aproximativ ~ 6 Watt per metru Furtunul poate fi si portionat (taiat) in mai multe segmente, locurile de sectionare sunt marcate, la fiecare doi metri liniari de furtun sau la fiecare metru, in functie de lot
Durata de folosinta mare, peste 50.000 ore. Luminozitate mare, vizibilitatea atat pe timp zi cat si noaptea comparabila cu cea a tuburilor clasice; Poate fi indoit extrem de usor si fara a fi necesare unelte speciale, nu poate fi spart nici daca este lovit puternic, fiind construit din PVC flexibil foarte rezistent.
Pretul afisat este la metru liniar! 
 
ATENTIE LA ALIMENTARILE SI LA MUFELE DE CONECTARE FOLOSITE! DACA NU UTILIZATI ACCESORII CU IP65, TOATE IMBINARILE TREBUIE POTEJATE FOARTE BINE DE UMEZEALA SI DE INTEMPERII, EVITANDU-SE, TOTODATA, APARITIA CONDENSULUI!

Copyright © 2020 Audiosat.