Producatori

Mai multe informatii

Parteneri

STUDIO-M HYS-8K
Banner3

Sistem Audio Biserica PRO-S cu USB si CD

  • Model: SISTEM AUDIO BISERICA PRO-S
  • Greutate: 100kg
  • Produs de: AUDIOSAT

9.700,00RON

Va prezentam un sistem audio pentru Biserica profesional, configurat de echipa noastra special pentru sonorizarea Bisericilor la cel mai inalt nivel ! Aceasta configuratie foloseste componente de cea mai inalta calitate si tehnologie, oferind posibilitatea optimizarii sunetului pentru fiecare locatie, astfel incat vocile vor fi redate cu maximum de claritate si vor fi uitate microfoniile ! 
Sistemul ofera sonorizarea completa atat a interiorului cat si a exteriorului unei biserici de dimensiuni medii (400-500mp utili in interior), oferind suficienta putere pentru un auditoriu exterior de pana la 700 persoane. Adiacent acestui sistem, in urma unei evaluari, vom stabili nivelul de ehipare cu microfoane aferente fiecarei biserici, de asemenea exista posibilitatea unei extesii a sistemului audio, acolo unde este cazul.

Contine:
-6 boxe pentru interior cu sistem de prindere orientabil,
-4 coloane de exterior rezistente la intemperii,
-1 mixer matrix cu 6 intrari de microfoane,
-1 amplificator pentru exterior,
-1 amplificator pentru interior cu cititor de USB si CD,
Cablul necesar pentru conectarea boxelor este inclus.
  Atat optimizarea cat si montarea sistemului audio sunt incluse in costul total, singurul cost suplimentar fiind cel al deplasarii si cel al microfoanelor.Pentru o optimizare de mare acuratete, folosim aparatura cea mai sofisticata pentru a analiza acustic fiecare spatiu, obtinandu-se o dispersie foarte uniforma a sunetului fara a genera microfonii. Nu in ultimul rand, am incercat sa oferim un pret imbatabil pentru acest nivel de sistem, si va oferim o garantie de 5 ANI pentru toate produsele ! 


Copyright © 2019 Audiosat.