Producatori

Mai multe informatii

Parteneri

Banner5
Banner3

Sistem Audio KARAOKE PRO

  • Model: KARAOKE PRO
  • Greutate: 23kg
  • Produs de: AUDIOSAT

2.105,00RON

  Esti pregatit de petrecere.Karaoke System Pro.acum iti dam un nou motiv sa te distrezi non-stop, in familie sau cu prietenii !! Karaoke System Pro iti ofera tot ce ai nevoie pentru a asculta muzica ta preferata, contine mixer amplificat cu toate reglajele necesare si efecte, 2 boxe si 2 microfoane wireless, la un pret incredibil !!!
Ideal pentru karaoke !!!

Contine:
1x Powermixer PDM-C405A (4 intrari microfon cu eq si efect ecou, intrare "plug-and-play" USB,      150W/4ohm)
2x Boxa Studio-M ECO-10 (2x100W/rms)
2x Microfon dinamic wireless THE T.BONE TWS ONE VOCAL
2x Cablu boxe 3m

In ultimii ani conceptul de karaoke a innebunit Romania si nu numai, iar in prezent karaoke=distractie !Cu o experienta de peste 100 de localuri cu specific karaoke utilate, echipa Audiosat iti propune o configuratie audio compacta si completa, adaptabila in orice mediu. Mai ai nevoie de un laptop si televizor sau proiector pentru ca petrecerea sa inceapa !
Nota: acest echipament este parte integranta a unui sistem karaoke, aditional veti avea nevoie de urmatoarele obiecte: laptop (cu program adecvat instalat, iesire video vga sau hdmi), televizor sau proiector (cu intrare vga sau hdmi), cablu de legatura intre televizor si laptop (vga sau hdmi).Pentru detalii si recomandari va stam la dispozitie.


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...

Copyright © 2019 Audiosat.