Producatori

Mai multe informatii

Parteneri

STUDIO-M HYS-8K
Banner3

Sistem Audio Pasiv Ambiental Micromax Omni-25 4.1 Black

  • Model: Sistem Micromax Omni-25 4.1 Bk
  • Produs de: STUDIO-M

1.496,00RON

Sistem Audio Pasiv Ambiental Micromax Omni-25 4.1 Black, ideal pentru Hoteluri, Cafenele, Restaurante sau sali de fitness, cu design discret  si dispersie spatiala.

Subwooferul poate fi amplasat oriunde, asigurand un bass uniform in toata incaperea.

Satelitii au sistem de aplicare si orientare inclus si sunt aproape invizibili.

Sistemul este  compus din:

1x Subwoofer Pasiv Studio-M Omni OM25

2x Set Sateliti Audio Studio-M Micromax Omni OM201 - Black

Seria Omni de la Studio-M ofera solutii ideale pentru sonorizarile ambientale, care necesita auditii de mare fidelitate integrate in spatii cu finisaje pretentioase, fiind necesare boxe audio discrete, aproape invizibile.

Subwooferele bandpass ofera un bass profund, extins pana la 35hz, si ofera o dispersie omnidirectionala, fiind capabile sa umple uniform toata incaperea. De asemenea, sunt echipate cu prestigioasele difuzoare Visaton (fabricate in Germania).

Satelitii audio sunt disponibili in culorile alb si negru, sunt extrem de mici si aspectuosi, si contin sistem de aplicare pe perete orientabil. Sunt echipati cu difuzoare 2,5" extrem de puternice si dinamice, cu sunet cristalin si o gama de frecvente extinse pana la 20 khz.

Seturile de boxe din seria Omni vor sonoriza optim cafenele, restaurante, sali de sport, baruri si pub-ri mici, bistro-uri, etc, fara un mare efort bugetar, cu o garantie intre 2 si 5 ani.


Copyright © 2019 Audiosat.