Producatori

Mai multe informatii

Parteneri

Banner5
NOVA

Yamaha MOTIF XF6

  • Cod comanda: MOTIF XF6
  • Greutate: 15.1kg
  • Produs de: YAMAHA

11.585,00RON

Sold Out

Yamaha Motif XF6, sintetizator wirkstation cu 61 clape ce ofera posibilitatea de extensie cu memorie Flash, conexiune MIDI prin Wi-Fi.

 -calitate inalta a sunetului, incluzand esantioane de 741MB total 1353 de tonuri. -posibilitate de extensie cu diferite tipuri de materiale sonore de pana la 2GB cu ajutorul memoriilor Flash vandute separat. 
-performante unice posibile prin sistemul de generare a tonului numit XA (Expanded Articulation)
 -reproducerea soundului unic, natural si cald ale insturmentelor vintage prin efecte VCM. -384 tipuri de performante bazate pe cca. 7800 tipuri de arpegiatoare samplare evoluata cu suportul unei memorii de 128MB SD RAM. 
-claviaturi FSX (Motif XF6/7) si BH (Motif XF8)
 -interfata ergonomica -functie de cautare dupa categorie Cubase AI -integrabilitate in DAW-uri 
-scalabilitate prin USB, Ethernet si optiune de FW16E 
     Noul sistem de operare al lui Motif XF ofera conexiune MIDI prin wireless cu noi aplicatii pentru iPad. Aceste aplicatii includ facilitati precum arpegiatoare, drum paduri, fadere si controlere X/Y, posibilitati de mixaj si editare.
     Instrumentele din MOTIF XF includ o colectie bogata de piane, piane electrice, instrumente cu coarde, suflatori, sunete de orchestra, chitare, basi si tobe precum si o varietate larga de sounduri vintage si moderne.

Copyright © 2020 Audiosat.